Ingredientai:

  • Žuvis
  • Prieskoniai
  • Poras
  • Majonezas
  • Pomidorų padažas
  • Marinuoti pievagrybiai
  • Sūris
  • Ryžiai
  • Kiaušinis
  • Miltai
  • Pomidoras
  • Salotos

Gaminimo eiga:

Žuvį išsiprieskoniuoti. Pievagrybius perpjauti pusiau, o porą supjaustyti griežinėliais. Pievagrybius ir porus sumaišyti su majonezu. Į įkaitintą keptuvę dėti kepti žuvį ant silpnos ugnies. Kai viena pusė apskrunda, tai ant tos apskrudusios pusės dėti majonezinį padažą, porus sumaišytus su pievagrybiais ir sūrį. Kepti kol sūris išsilydys. Garnyrui – ryžiai. Salotos: pomidoras, salotos sumaišytos su majonezu.

Ruošė V-13 N/2 gr. mokinė Viktorija Švilpauskaitė.

4