Produktai:

  • Vištienos file
  • Iceberg salotos
  • Gūžinės salotos
  • Batonas
  • Prieskoniai

Žalias padažas:

  • Petražolės
  • Krapai
  • Aliejus
  • Druska

Naminis majonezas:

  • Kiaušinio tryniai
  • Citrinos sultys
  • Aliejus
  • Garstyčios

Gamybos technologija:

  1. Paruošiama vištienos file, itrinama prieskoniais ir 10 min pamarinuojama. Po to iškepama 170 laipsnių temp. 15 min konvekcinėje krosnyje.
  2. Paruošiamos salotos: nuplaunamos, išdžiovinamos, suplėšomos.
  3. Batonas supjaustomas kubeliais, apšlakstomas aliejumi ir padžioviname orkaitėje 150 laipsnių apie 10-15 min.
  4. Paruošiami padažai: žaliam padažui visi produktai suplakami elektriniu smulkintuvu apie 5-10 min, kol gaunasi ryškiai žalia spalva. Naminiam majonezui kiaušinio trynys sumaišomas su garstyčiomis, pilamos citrinų sultys ir labai plona srovele, plakant pilamas aliejus, kol masė sutirštėja ir gaunasi reikiamos konsistencijos.
  5. Paruoštas žaliavas deliojame į lėkštes.

v11 v12 v13 v14 v15 v16