Įdaras:

  • parmezano sūris
  • tarkuotas pelėsinis sūris
  • džiovintos slyvos

Paruošimas:

  • Vištienoje padarome kišenėlę ir prikemšame įdaro, marinuojame raudono vyno acto, sojos padažo, alyvuogių aliejaus mišinyje, beriame druskos, pipirų, provanso žolelių.
  • Apkepiname keptuvėje iš abiejų pusių, baigiame kepti 180° C  temp. orkaitėje.
  • Išverdame kuskusą, pagardiname sviestu,druska, kariu, provanso žolelėmis.
  • Salotas gaminame iš cukinijų, morkų, konservuotų mangų ir gražgarščių salotų.
  • Padažui mangą pakaitiname su apelsinų sultimis, drožtu imbieru, apelsinų sultimis. Paskaniname cukrumi, pipirais ir druska.

Gamino V-13 N/2gr. moksleivė Laura Ciparytė

Vištienos filė, įdaryta sūriu ir slyvomis, su kuskusu, cukinijų, persikų ir mangų salotomis bei- mangų padažu.