Parodos ,,Studijos 2020“ metu vyko nacionalinis kepėjų – konditerių profesinio meistriškumo konkursas. Varžėsi 8 dalyvės iš skirtingų mokyklų: Utenos profesinio rengimo centro. Klaipėdos turizmo mokyklos, Vilniaus Žirmūnų profesinio rengimo centro, Kėdainių profesinio rengimo centro, Elektrėnų profesinio mokymo centro, Kauno maisto pramonės ir prekybos  mokymo centro, Kulinarinio meno projektų. Mūsų mokymo centrą atstovavo Sigita Kontrimienė iš K-19M gr. ir Gabrielė Juraitytė iš K-18 gr.

Konkurso dalyvės prieš pradėdamos darbą turėjo teisėjams pristatyti savo gaminių technologines korteles, per keturias valandas pagaminti ir patiekti 6 tartaletes, panaudojant privalomus citrusinius vaisius ir  du kapotos tešlos pyragus su obuoliais ir dekoruoti tešlos puošiniais.

Gabrielė Juraitytė užėmė 3- ią vietą. Ją ruošė profesijos mokytoja ekspertė Rasa Virginija Venterienė.

NKKK 2020-02