2021 m. rugsėjo 20 d. 4 mokinės besimokančios pagal konditerio mokymo programą pasinaudojo Erasmus+ programos suteikta galimybe ir 17 dienų praleido Biotechniški mokymo centre Liublianoje, Slovėnijoje.

Stažuotė prasidėjo nuo susipažinimo su mokykla ir jai priklausančia kavinuke, kepyklėle, klasėmis, praktinio mokymo laboratorijomis. Mokinės kartu su vietiniais mokiniais dalyvavo anglų k. pamokose, kurių metu pristatė savo mokyklą, lietuviškus tradicinius patiekalus, gėrimus, mokino slovėnus lietuviškų žodžių ir frazių. 

Mokinės dalyvavo konditerijos gaminimo, įvairių rūšių tešlos, pyragų, įdarų, dekoracijų gaminimo, tradicinių desertų gamybos, dekoratyvinių tortų įdarymo ir dekoravimo, įvairių tešlos masių gamybos praktiniuose užsiėmimuose. Jos taip pat mokėsi kaip tinkamai sandėliuoti žaliavas ir paruoštus šviežius konditerijos gaminius, kaip juos pakuoti. Visos stažuotės metu mokinės dirbo mokyklos praktinio mokymo laboratorijose kartu su Slovėnijos studentais,  taip įgydamos tarptautinės patirties.

Mokinės tyrinėjo Liublianos miestą, maisto kultūrą, užeidamos į šokoladines, kepyklėlės ir kavines. Lankėsi istorijos muziejuje bei Nebotičnik kavinėje, įsikūrusioje dangoraižyje, iš kurios matosi visas Liublianos miesto vaizdas į visas puses. 

Stažuotė vyko pagal Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro įgyvendinamą Erasmus+ programos projektą „Profesinis mobilumas“ Nr. 2020-1-LT01-KA116-077750.