Š.m. spalio 19 d. Viešbučių ir restoranų sektoriniame praktinio mokymo centre (D. Poškos g. 23) vyko atvira pamoka „Daržovių panaudojimas desertuose”, kurią vedė profesijos mokytoja Vita Brūzgienė ir restorano „Višta Puode” viruvės šefas Edgaras Padvelskis.

Pamokos tikslas – supažindinti mokinius su netradicinių produktų panaudojimo galimybėmis gaminant įvairius desertus.

Šefas pademonstravo, kaip daržovės žinomam pyragui gali suteikti naujų spalvų ar skonio atspalvių.
Atviroje pamokoje dalyvavo V16N1; V16N2; V17; V17N virėjų grupių mokiniai. Jie degustavo naujo skonio gaminį, aptarė jį, aktyviai bendravo su virtuvės šefu Edgaru.

Profesijos mokytoja Vita Brūzgienė

Atvira pamoka „Daržovių panaudojimas desertuose“