Ingredientai:

  • Kiaulienos nugarinė
  • Žalumynai
  • Sūris
  • Sviestas
  • Makaronai
  • Pienas
  • Vegeta
  • Miltai
  • Morkos
  • Kopūstai
  • Majonezas
  • Druska

 

Gaminimas:

Kiaulienos nugarinę išmušti ir išprieskoniuoti. Ant išmuštos kiaulienos pabarstyti žalumynų kapotų (krapai, salieras, petražolės), įdėti sviesto ir pabarstyti sūrio. Viską sudėjus, susukti suktinuką ir dėti kepti į konvekcinę. Salotos: Kopūstą supjaustyti šiaudeliais, morkas sutarkuoti, įdėti kapotų žalumynų, druskos ir viską sumaišyti su majonezu. Papuošimui – petražolė.

Padažas: pieną užvirinti, tuomet įdėti vegetos ir miltų pagal tirštumą.

Išvirtus makaronus pastačiau į lėkštę. Į jų vidų įpyliau padažo. Ant lėkštės ir makaronų pabarsčiau kapotų žalumynų.

 

V-13 N/2 gr mokinys Gytis Vinskas

7