Ruslan Bolgov, LRVVKA narys

Kepta vištienos krūtinėlė Supreme, karamelizuoti obuoliai, sūris „Filadelfija“, kokoso piene burokėliai, kriaušė su vanile ir čili pipiras

Vištienos krūtinėlė su sparnelio dalimi – Supreme / „Vilniaus paukštynas“/ – 4 vnt

Marinatas:

  • Mango tyrė 4 vnt
  • Čili pipirai ¼ vnt
  • Česnakas 2 skiltelės
  • Saulėgrąžų aliejus 2 š.
  • Druska smulki 6 g

Paruošiame marinatą iš mango tyrės, susmulkinto česnako, įberiame pipirų, druskos, aliejaus. Marinuojame vištieną.

  • Obuoliai „Golden“ 2 vnt
  • Cinamonas maltas
  • Sviestas 50 g
  • Rudasis cukrus 1 š.
  • Sūris „Filadelfija“ 50 g

Obuoliai karamelizuojasi su ruduoju cukrumi, atvėsinami ir sumalami iki vientisos masės kartu su sūriu „Filadelfija“.

  • Kokosų pienas
  • Burokėliai
  • Druska smulki
  • Kiaušinių baltymai
  • Balzaminis actas

Druską sumaišome su baltymais ir apdedam burokėlius, kepam 1 valandą 180C, nuvalome ir sutarkuojame, įpilam balzaminio acto, įberiame rudojo cukraus ir kokosų pieno, troškiname ir sumalame iki vientisos masės.

Apkepam vištieną keptuvėje 2 min. ir toliau kepame orkaitėje 12 min.

Olandiškas padažas su apelsinų sultimis iSi sifone 0,5 l

  • Аpelsinų sultys 300 ml
  • Grietinėlė 250 gr
  • Kiaušinis 1 vnt
  • Kiaušinio tryniai 5 vnt
  • Padažas Vorčesterio 1 d.š.
  • Padažas Tobasko 1 m.š.
  • Baltas vynas
  • Druska pagal skonį
  1. Trynius kaitiname ant vonelės, pilame Vorčesterio, Tobasko padažus, baltą vyną, grietinėlę. Gauname masę.
  2. Atskiriame baltymus, plakame, sumaišome su pirma mase. Užtaisome sifoną 1 kapsule.

Dėkojame produktų rėmėjams: AB „Vilniaus paukštynas“, „Promo Cash&Carry“, AS „Santa

Maria“.