Duona kasdieninė

Projekto koordinatorius

  • Utenos regioninis profesinio mokymo centras

 Projekto partneriai Lietuvoje

  • Kauno maisto pramonės mokykla

 Priimančiosios organizacijos:

  • Pori College, Suomija
  • Fattoria Biologija Patrice Fraz, Italija
  • Narva vocational training centre, Estija

     Pagrindinis projekto tikslas: kelti maisto produktų gamybos mokymo sferos profesijos mokytojų profesinę kvalifikaciją, plėtoti jų praktinius taikomuosius gebėjimus bei profesinio ugdymo ir pokyčių valdymo kompetencijas.

     Projekto  tikslinė grupė: 12 profesijos mokytojų, dirbančių viešbučių ir turizmo paslaugų teikėjo, maisto pramonės darbuotojo, virėjo-konditerio, maisto produktų gamybos organizatoriaus, padavėjo-barmeno ir restorano virėjo specialybių profesinio rengimo srityje.

Planuojamas 12 asmenų 1-os savaitės trukmės vizitai į 4 užsienio šalis: 3 asmenys vyks į Suomiją, 2 – į Estiją, 3 – į Italiją ir 4 – į Olandiją.

Įgyvendinant projektą:

2009m. rugpjūčio 23-29 dienomis vyr. profesijos mokytoja Janina Pocienė lankėsi Pori College, Suomijoje;

2009m. rugsėjo 14-19 dienomis vyr. profesijos mokytoja Salomėja Česnulevičienė lankėsi Narva vocational training centre, Estijoje;

2009m. rugsėjo 27- spalio 3 dienomis vyr. profesijos mokytoja Irena Žiužnienė lankėsi Fattoria Biologija Patrice Fraz, Italijoje.