Seminaras apie šokoladą

2019-02-26 KMPPMC konditerijos laboratorijoje vyko Balt-Hellin įmonės produktų konditerijai pristatymas, demonstruojant jų panaudojimo galimybes. Daugiausiai dėmesio buvo skirta prancūzų gamybos Valhorna šokoladui. Seminarą vedė konditerijos konsultantė Dovilė Valentienė, dalyvavo įmonės atstovai Rimvydas Blaževičius bei Renata Blaževičienė. Seminarą inicijavo ir jame dalyvavo UAB „Bijola“ direktorė J. Valaikienė. Taip pat seminare dalyvavo UAB „Alkava“, VIP saldumynai, „Park INN“, UAB „Bijola“ technologai, gamybos vadovai, savininkai, atstovai iš Vilniaus, Šilutės, Klaipėdos įmonių, mūsų mokymo centro konditerijos specialybės profesijos mokytojos.
Šokoladas

Posted in Naujienos.