Praktiniai mokinių mokymai Italijoje, Lucca mieste (2018.05.27-2018.06.09).

2018.05.27-2018.06.09 „International Academy of Italian Cuisine“  (IAIC), Italijoje, vyko tarptautiniai virėjų specialybės mokinių mokymai, vykdant Erasmus+ programos partnerysčių projekto „Food Education for globAl flavouRs, producTs and disHes (EARTH)“, Nr. 2017-1 LT01-KA202-035262, veiklas. Praktiniuose mokymuose dalyvavo 12 virėjų specialybės mokinių iš partnerių organizacijų Graikijoje ir Ispanijoje, bei mūsų mokymo centro. Dviejų savaičių praktinius mokymus vedė projekto partneriai iš Italijos: IAIC vadovas ir virtuvės šefas Gianluca Pardini.

Praktinių mokymų metu mokiniai buvo mokomi suvokti  „Trečio tūkstantmečio virėjo“ sąvoką ir įgyti įgūdžių juo tapti, t.y. savo profesinėje veikloje sugebėti patenkinti įvairių žmonių mitybos poreikius atsižvelgiant į kultūrinius ir religinius skirtumus, maisto produktų netoleravimą ir kita.


Praktiniai mokinių mokymai Italijoje, Lucca mieste (2018.05.27-2018.06.09).

Posted in Naujienos, Projektų naujienos.