Seminaras apie jūros gėrybes

Balandžio 13 d. Sektoriniame viešbučių ir restoranų praktinio mokymo centre vyko projekto „Patirtis Europoje“ viena iš veiklų: virtuvės šefo Mindaugo Lučkos seminaras praktikumas. Susirinko profesijos mokytojos ir mokiniai. Buvo gaminami patiekalai iš jūros gėrybių.

2018.04.13 du šefai Mindaugas Lučka ir Giuseppe D’Errico, atsovaujantys įstaigą New Service įstaig (Italija), vedė praktinio mokymo seminarą mokymo centro profesijos mokytojams ir mokiniams tema „Žuvies ir jūros gėrybių patiekalai“. Vizitas vyko įgyvendinant ERASMUS+ projekto “ Patirtis Europoje“ Nr. 2017-1-LT01-KA116-035043 veiklas.

Voldemaro Petersons užfiksuotos akimirkos iš renginio.
Patiekalai iš jūros gėrybių

Posted in Projektų naujienos.