Pasikeitimo mokiniais programa su Klaipėdos turizmo mokykla

Š.m. sausio 15 – 19 dienomis mūsų Mėsos ir duonos, konditerijos sektoriniame praktinio mokymo centre mokomąją praktiką atliko VšĮ Klaipėdos turizmo mokyklos 12 mokinių ir profesijos mokytoja. Virėjo specialybės mokiniai dirbo mėsos perdirbimo laboratorijoje, kurioje mokėsi iškaulinėti, išpjaustinėti kiaulių skerdenas, gaminti karkų ir šoninės vyniotinių pusgaminius bei gamino šaltai rūkytą dešrą. Mokinių mokomąjai praktikai vadovavo mėsos perdirbimo profesijos mokytoja metodininkė E.Guobienė ir profesijos mokytojas T. Brazauskas.

O mūsų mokyklos mokiniai konditeriai ir juos lydinti mokytoja Giedrė Polikevičienė dalyvavo šioje pasikeitimo mokiniais programoje ir atliko mokomąją praktiką Klaipėdos turizmo mokykloje.

Klaipėdiečiai mūsų mokymo centro mėsos perdirbimo laboratorijoje
mokinių praktika
Mūsų mokiniai konditeriai Klaipėdoje
mokinių praktika Klaipėdoje

Posted in Renginiai.