Seminaras – praktikumas

2017 m. gruodžio 21 d. Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro viešbučių ir restoranų sektorinio praktinio mokymo centro mokomajame restorane vyko seminaras – praktikumas „Vaisių puošybos elementų taikymas kokteilių gamyboje“.

Profesijos mokytojos Vita Brūzgienė ir Kristina Česlevičienė su mokiniais Mariumi Pupiumi ir Petru Rudžioniu supažindino svečius su kokteilių gamybos subtilybėmis ir puošybos elementais. Seminaro – praktikumo metu dalyviai ne tik stebėjo mūsų mokymo centro mokinių darbą, bet ir patys turėjo galimybę pasigaminti norimą kokteilį ir jo papuošimą. Papuošimai buvo ruošiami naudojant „carving“ techniką – vaisių pjaustinėjimo meną.

Profesiniame seminare dalyvavo KMPPMC PB17N grupės mokniai, suaugusių profesinio mokymo skyriaus padavėjai – barmenai ir svečiai iš Alytaus profesinio rengimo centro.

seminaras praktikumas

Posted in Renginiai.