Kelionė į Trakus

Balandžio 13 d. su V15S, V16N1, SA16N grupių mokiniais ir svečiais iš Suomijos atvykusiais pagal Erasmus + programą, lydint profesijos mokytojos Giedrės Ciukšienės ir sektorinio praktinio mokymo centro vadovės Sonatos Andriuškevičienės vykome į Trakus.
Kelionės tikslas buvo susipažinti su Viešbučio ir restorano „Apvalaus stalo klubas“ virtuve ir darbo specifika. Labai maloniai priėmęs restorano Šefas Jevgenij Volkov mums aprodė patalpas: virtuvę, konditerijos cechą, žaliavų laikymo patalpas, restorano sales, SPA centrą, viešbutį ir kt. Mokiniai atidžiai klausėsi Jevgenij uždegančio pasakojimo apie darbą restorane, virtuvėje, viešbutyje, kuriame atsispindėjo jo atsidavimas profesijai. Kalbėdamas jis bandė perteikti mokiniams savo patirtį, žinias. Ir akcentavo, kad tik sunkiu darbu ir negailint laiko galima pasiekti aukštų rezultatų.
Kad kelionė būtų turiningesnė ir įdomesnė, aplankėme Užutrakio dvarą, Trakų pilį, pasivaikščiojome po miestą.
Kelionėje patirti įspūdžiai ir nuotaikos atsispindi meninės raiškos būrelio vadovo Voldemars Petersons (Kupido) nuotraukose.
Kelionė į Trakus

Posted in Profesiniai renginiai.