Kulinarinio meistriškumo kursai

Š. m. vasario 28 d. – kovo 1 d. Viešbučių ir restoranų sektoriniame praktinio mokymo centre vyko kulinarinio meistriškumo kursai „Įkvepiančios idėjos 2017 metų vasaros sezono a la carte meniu“ kartu su Tomasz Grabski Unilever Food Solutions Šiaurės rytų Europos regiono vyriausiuoju šefu, kuris yra baigęs studijas Šveicarijoje ir keletą metų praktikavęsis Prancūzijos Michelin reitinguotame restorane bei Martins Plotnieks Unilever Food Solutions Baltijos šalių vyriausiuoju šefu, kuris keletą metų praktikavosi Italijos virtuvės restoranuose.

Kursai buvo skirti restoranų virtuvės šefams, virėjams ir mokymo centro profesijos mokytojoms bei patiems žingeidžiausiems mokiniams. Kursų metu buvo pristatytos idėjos vasaros a la carte meniu, praktiškai demonstruojant pažangias maisto gamybos technologijas ir naujausias tendencijas profesionaliose virtuvėse.

Visą kursų eigą galite matyti nuotraukose, kuriuose atsispindi šefų meistriškumas. Taip pat galime pasidžiaugti, kad mūsų mokiniams nuoširdų ačiū tarė šefas Tomasz Grabski už jų indėlį padedant ruoštis, pristatant bei aptarnaujant kursų dalyvius.

Sektorinio praktinio mokymo centro vadovė, profesijos mokytoja Sonata Andriuškevičienė

Administratorė Lina Butkutė

Kulinarinio meistriškumo kursai

Posted in Renginiai.