Klaipėdos turizmo mokyklos mokinių mokomoji praktika mūsų mokymo centre

Š.m. lapkričio 28  – gruodžio 2 dienomis Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centre mokomąją praktiką atliko 13 mokinių ir mokytoja iš  VšĮ Klaipėdos turizmo mokyklos. Virėjo specialybės mokiniai dirbo mėsos perdirbimo laboratorijoje, kurioje mokėsi iškaulinėti, išpjaustinėti, rūšiuoti kiaulienos žaliavą, ruošti žaliavą dešrų gamybai, gaminti karkų ir šoninės vyniotinių pusgaminius, gaminti sardeles. Mokinių mokomajai praktikai  vadovavo mėsos perdirbimo profesijos mokytojos metodininkės E.Guobienė ir Ž.Žarskienė.

 
Klaipėdos turizmo mokyklos mokinių mokomoji praktika mūsų mokymo centre


Profesijos mūsų mokymo centre:


 

Posted in Profesiniai renginiai.