Pristatymas „Šiuolaikinė virtuvė su itališkomis variacijomis“

Pasitinkant vasarą, LRVVKA sukvietė virtuvės profesionalus į prezentaciją „Šiuolaikinė virtuvė su itališkomis variacijomis“, kuri vyko viešbutyje „Grand SPA Lietuva“, Druskininkuose. Pristatydami patiekalus, virtuvės šefai akcentavo pilnavertę mitybą, siūlydami rinktis maistingus produktus. Atsižvelgiant į sezoniškumą, restoranų valgiaraščiai paįvairinami patiekalais, kuriuose gausu šviežių vaisių, daržovių, žalumos. Renginyje šalia Lietuvos virtuvės meistrų patirtimi dalinosi ir italų virtuvės šefai, išsiskirdami kitokiu braižu ir egzotiškais skonio deriniais. Virtuvės kūrėjai pasiūlė idėjų, kaip galima paįvairinti vasaros valgiaraštį restoranuose.

NUOŠIRDŽIAI DĖKOJAME

  • virtuvės šefų komandai: Aldonai Gečienei, restoranas „Imperial by California Gourmet“; Honoratai Lyndo, restoranas „Neringa“; Liucijai  Makovskai, „Azijos skoniai“; Tomui Rimydžiui; Tomui Mockūnui, viešbutis
    „Grand SPA Lietuva“;  Aidai Matulevičiūtei, „HBH Vilnius“; Olgai Medveckajai, „Maxima LT“; Snieguolei Žižienei, restoranas „Velvetti“; italų virtuvės šefams Antonio Serra, restoranas „Salvete City“ ir Gian Luca Demarco, „Kulinarijos studija“.
  • metiniams rėmėjams: „Big Green Egg Lietuva“, UAB „Baltic Larus“, AB „Nordic Sugar Kėdainiai“ – „Dansukker“, UAB „Jokado projektai“, AB „Vilniaus paukštynas“, UAB „MBR parduotuvių ir restoranų įranga“, UAB „Manjana“, UAB „Reaton“, UAB „Sangaida“, AS „Santa Maria“, „Unilever Food Solutions“, UAB „Sanitex“, „Promo Cash&Carry“.
  • renginio rėmėjams – viešbučiui „Grand SPA Lietuva“, „Druskininkų Rasa“.
  • informaciniams partneriams: žurnalams „Geras skonis“, „Restoranų verslas“, „Gurmanų Gidas“; tinklapiams – www.meniu.lt, www.lvra.ltwww.horecaguru.lt, www.restoranai.lt

Dalinamės užkandžių, patiekalų receptūromis.

Nuotraukų albumas:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.970038099760440.1073741897.182608905170034&type=3&uploaded=9

Daugiau skaitykite:

Posted in Naujienos.